Xavier Albiol - PP

García Albiol (PP) a Mas: “parlar en nom de tota la societat és propi de dirigents totalitaris”

El coordinador general del Partit Popular Català, Xavier García Albiol, ha assistit aquesta tarda a Sabadell per donar inici al nou curs polític i tractar amb la militància de les línies a seguir pel partit.

El líder del PP s’ha referit a la proposta d’inhabilitació d’Artur Mas dient que “passarà a la història per ser el primer president que ha fracturat la societat catalana i el primer de la democràcia que s’haurà d’asseure a la banqueta dels acusats per intentar saltar-se la llei”. Albiol també ha dit que “Mas només representa una part dels catalans”, i li ha recordat que “quan algú parla en nom de tota la societat és propi de dirigents totalitaris”.

Preguntat sobre la crisi que hi ha al PSOE, Albiol ha volgut mostrar respecte amb els problemes “dels altres partits”, tot i que s’ha declarat “preocupat” de què els dos candidats a liderar el PSC apostin per pactar amb partits independentistes i pel “no és no” en el govern espanyol. El líder popular ha lamentat l’actitud covard del sector socialista “que vulgui mantenir la identitat del partit català però sense posar facilitats als independentistes”.

Importància de Sabadell

García Albiol s’ha mostrat satisfet d’estar a Sabadell, el que considera “un municipi prioritari” i on el seu objectiu és “intentar governar i estar al front de l’alcaldia”, comparant la situació amb la de Badalona les últimes legislatures.

El dirigent popular també ha tingut paraules dures pel PSC de Sabadell, a qui ha acusat de “trair a la militància per voler pactar amb partits independentistes”. Albiol ha assegurat que “captar els socialistes que veuen que el seu partit té un clar viratge cap a posicions de donar suport a independentistes” és un repte de futur pel partit.

Després de fer les declaracions a la premsa, García Albiol ha entrat a la reunió amb la militància enmig de forts aplaudiments dels companys de partit.

Foto portada: García Albiol amb el portaveu del grup municipal del PP, Esteban Gesa, a l’inici de la trobada. Autor: David B.

One Comment