Foto portada: Calvet, Fernàndez i Chacón, aquest dimarts. Autor: O.Orriols.

Gemma Calvet (ERC): la independència és un “projecte d’un futur millor, més just i més net”

La diputada Gemma Calvet ha participat aquest dimarts en l’acte d’Esquerra Republicana realitzat a la biblioteca Vapor Badia. Estava destinat als compromisos amb el procés sobiranista dels republicans.

La diputada Gemma Calvet ha assegurat que fer un nou país hauria de servir per acabar amb la corrupció i creu més en la política: Això no és un projecte d’una història, d’una llengua, que també, sinó projecte d’un futur millor, més just i més net” ha defensat la diputada.

El cap de llista d’Esquerra, Juli Fernàndez, manté que “tots els membres de la candidatura estem inequívocament compromesos amb la República catalana”. Fernàndez ha insistit en algun dels seus eixos de la campanya: posaran ocupació i formació com a principals prioritats del nou govern. Sabadell es troba en un canvi d’etapa i volen recuperar la idea de govern segons la qual la ciutat està per sobre de tot. “Les solucions passen per fer un primer pas: canviar de govern”, diu Fernàndez.

També ha pres la paraula en l’acte la número 2 d’ERC en aquestes eleccions, i anterior coordinadora de Sabadell per la Independència, Montserrat Chacón.

Foto portada: Calvet, Fernàndez i Chacón, aquest dimarts. Autor: O.Orriols.

2 Comments