Germán Palacín, president comarcal CDC

Germán Palacín, nou president local de Convergència

  • L’assemblea local de Convergència escull Palacín nou president.

  • Es marca com a objectiu crear xarxa i generar noves complicitats amb la formació.

El passat dijous dia 3 de maig, CDC Sabadell va celebrar l’assemblea per escollir nou president local. El sabadellenc German Palacín va ser escollit per aclamació de tots els membres presents a l’assemblea.

Germán Palacín (a la foto, tercer començant per l’esquerra), assegura que vol crear xarxa per assolir els objectius de Convergència a nivell local i nacional.

Ara és molt important transmetre aquest sentiment a tots els membres del partit, executiva, militants i simpatitzants i cal fer-ho amb convicció i lideratge. Cal que tots treballem junts per assolir els reptes que ens marquem”.

Palacín, que és enginyer industrial i perit judicial, assegura que treballarà per implicar al màxim les persones en el dia a dia del partit, així com recolzar i donar suport a totes aquelles persones que estiguin interessades en el projecte de Convergència Democràtica de Catalunya i de Convergència i Unió. Durant l’acte, fet el passat dijous, s’ha presentat l’executiva local:

He confeccionat una executiva heterogènia, en edat, aptituds e inclús tarannà que té un objectiu comú: treballar per al partit, donar suport al grup municipal de Sabadell i per sobre de tot, per donar suport  al nostre cap de llista i futur alcalde de Sabadell, Carles Rossinyol”.

L’acte ha comptat amb la presència del president de la Federació de les comarques de Barcelona, Ferran Falcó, el secretari d’Organització de CDC, el terrassenc Josep Rull i la nova presidenta comarcal de CDC i alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé.

Comments are closed.