Esteban Gesa, en roda de premsa aquest divendres. Autor: A. Pujadas.

Gesa (PP) deixarà la vicepresidència de les comissions de Contractació i Comptes pel retorn de Serracant

El portaveu i regidor del PP a l’Ajuntament, Esteban Gesa, dimitirà com a vicepresident de la comissions Especials de Contractació i Comptes del consistori. Gesa assegura que pren la decisió després de veure com Maties Serracant torna al govern de la ciutat.

El cap de files del Partit Popular a l’ajuntament de Sabadell, Esteban Gesa, deixarà la vicepresidència de les comissions especials de Contractació i Comptes. A efectes pràctics, per aquestes comissions passen tots els contractes i els comptes de l’Ajuntament i el vicepresident és l’encarregat de presidir-les, proposar l’ordre del dia i moderar el debat amb la resta de grups municipals que formen la comissió.

“Carbó negre, negre” per a l’equip de govern

Gesa deixarà la vicepresidència perquè no vol formar part de cap comissió “degut a la tornada del senyor Maties Serracant”. El portaveu popular critica la “doble vara de mesura” del govern municipal respecte a les persones investigades per corrupció que són de l’anterior govern del PSC i les del quatripartit actual. Gesa és crític amb la tornada de Serracant, que en les últimes setmanes ha retornat a les funcions de tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat malgrat seguir investigat per la cessió de Cal Balsach. El regidor popular ha recordat que “l’alcalde Juli Fernàndez, va assegurar que no volia tenir a persones investigades al seu govern”.

Esteban Gesa creu que els membres del govern sabadellenc “no es mereixen altra cosa que carbó, no dolç, sinó negre, negre” per la “pèssima gestió que han fet aquest any”. El popular ha posat èmfasi en quatre aspectes que creu que van marcar l’any passat com són “la pujada d’impostos, els problemes laborals a Ràdio Sabadell i a la Policia Municipal i la tornada de Maties Serracant” al govern de la ciutat.

Debat pels fanalets independentistes a la cavalcada de Reis

El portaveu del PP local s’ha referit al debat sobre els fanalets que les entitats independentistes ANC i Òmnium Cultural reparteixen per ser portats a la cavalcada de Vic, que retransmetrà TV3. Gesa ha qualificat de “miserable” que es vulgui polititzar tot i també la nit de Reis i demana que es deixi gaudir als més petits “d’una nit màgica com és la de Reis”, ha afegit. “A Sabadell no s’ha fet, però hem de recordar que qui està muntant totes aquestes cavalcades i que està donant la televisió del règim, que és TV3, és el partit del senyor Juli Fernàndez”, ha assegurat.

Gesa espera que aquest any “sigui millor, perquè els veïns i veïnes de Sabadell ens mereixen una cosa molt millor, i que l’equip de govern deixi de mentir i de jutjar els altres quan el que haurien de fer és mirar-se a ells mateixos, en aquest cas l’Alcalde com a màxim responsable, per refitxar el senyor Maties Serracant”, ha finalitzat el regidor popular.

Foto portada: Esteban Gesa, en la roda de premsa d’aquest divendres. Autor: A. Pujadas.

One Comment