Foto portada: el portaveu del PP, Esteban Gesa, aquest divendres. Autor: J.d.A.

Gesa (PP) insinua que el govern no actua més per millorar l’estat dels carrers per municipalitzar el servei

Càrrega de profunditat del Partit Popular contra la gestió del quatripartit de la neteja viària i la recollida de residus. Malgrat que els conservadors han estat molt crítics amb l’empresa SMATSA fins ara, Gesa tem que el govern estigui deixant caure l’estat de la neteja dels carrers per incloure aquesta concessió, la principal a la ciutat, en les municipalitzacions compromeses pel quatripartit.

Gesa ha revelat que més enllà de la feina dels treballadors municipals tot el diàleg entre el govern quatripartit i l’empresa SMATSA des de l’estiu de l’any 2015 s’ha limitat a tres reunions entre el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, i els responsables de l’empresa. L’alcalde, Juli Fernàndez, no s’ha reunit amb ells, i la Mesa de Contractació, que estudia i analitza el servei, no s’ha reunit en els darrers dos anys.

No hi ha cap diàleg i només diuen que controlaran i fiscalitzaran més l’empresa. Esperem que tot plegat no sigui una estratègia per a culpar l’empresa de l’estat dels carrers”, ha assegurat Gesa, qui manté que “el regidor Guerrero té una sèrie de propostes a la seva taula des de fa mesos i no les ha respost”, tot recordant que “qui planifica les rutes i els reforços que necessita el servei és el consistori”.

Per tot plegat, Gesa sosté que l’alcalde Juli Fernàndez i el regidor Guerrero haurien d’anar casa per casa “demanant perdó als ciutadans per com tenen la ciutat de malament”. “Si no saben gestionar que es nomeni gent més capaç”, diu el portaveu popular.

Foto portada: el portaveu del PP, Esteban Gesa, aquest divendres. Autor: J.d.A.

Comments are closed.