Héctor González, nou coordinador de Cs. Autor: cedida.

Héctor González, nou coordinador local de Ciutadans

Ciutadans té nou coordinador local. Es tracta d’Héctor González, de 32 anys. El partit viu un moment de renovació interna després de quedar-se fora del ple municipal a les passades eleccions municipals. González és psicòleg especialista en salud mental infantil i estarà acompanyat a la Junta Directiva per Alicia García (secretària), l’exregidor Ramón García (responsable de comunicación), Noemí Aparicio Cabanillas (vocal) i Joaquín Domínguez (vocal). 

“És un orgull tenir la confiança dels meus companys d’agrupació per a liderar el partit a la nostra ciutat” ha declarado González, que compta amb el suport de cares conegudes de la formació com el diputat Joan García o l’exportaveu José Luis Fernández.

“Estem en un moment clau en què els drets i llibertats de molts catalans estan en joc. Tenim un Partit Socialista rendit a l’elit separatista mentre a la Catalunya real perdem oportunitats i temps”, diu González.

Amb la vista posada a les eleccions europees i les autonòmiques de 2025, el nou líder dels liberals a Sabadell ha posat en valor a Ciutadans com “un partit de centre combatiu amb el nacionalisme i els extremismes”.

Foto de portada: Héctor González. Autor: cedida.

Comments are closed.