Hissaran l’estelada al turó d’Arraona com a preàmbul de la Diada

  • Més d’un miler de persones participaran a la cadena de llum pels carrers de Sabadell.

  • ERC demana a l’alcalde de Sabadell que participi a la cadena com a màxima autoritat.

Sabadell escalfa motors amb diferents activitats encarades a la Diada Nacional de Catalunya del proper dimecres 11 de setembre. Aquest dissabte, si el temps ho permet, s’hissarà una estelada al turó d’Arraona i dimarts es farà una cadena de llum als carrers de vianants del centre de la ciutat.

Òmnium Cultural de Sabadell i les Seccions de Marxa Nòrdica i Cultura de la Unió Excursionista de Sabadell han organitzat un acte per hissar una estelada al turó d’Arraona aquest disssabte. La marxa sortirà des de la Torre de l’Aigua a les 9:30 hores i s’anirà fins al turó d’Arraona caminant a través de dos itineraris possibles segons les capacitats de cada participant. L’organització recomana portar pantalons llargs.

Cadena de llum per la independència

Dimarts 10 de setembre, al vespre, els carrers de vianants del centre de Sabadell s’ompliran amb més d’un miler de persones que realitzaran una cadena de llum com a assaig de la Via Catalana per la Independència que es realitzarà al dia següent.

A partir de les 19:30 hores, mitja hora més tard de l’hora prevista en un principi, s’iniciarà la cadena de llum pels carrers de vianants del Centre de la ciutat convocada per Sabadell per la Independència. Al llarg del recorregut es podran comprar les torxes per a il·luminar la cadena.

Un cop feta l’encesa de les torxes i els components de la cadena arribin a la plaça Doctor Robert, es llegiran uns poemes i un parlament i es gaudirà de les actuacions de les Bruixes del Nord i dels Diables de la Creu Alta.

Tot aquell que vulgui participar a la cadena de llum per la Independència, ha de fer una inscripció prèvia, fins el 8 de setembre, a través de la web de l’assemblea.cat.

ERC demana la participació de l’alcalde

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sabadell ha fet una crida als sabadellencs a participar de la convocatòria realitzada per Sabadell per la Independència.

En un comunicat, ERC ha demanat públicament la participació de l’alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez. Volen que participi a la cadena de llum com a màxima autoritat institucional de la ciutat. Aquesta mateixa petició l’han fet extensiva a la resta de regidors del consistori.

Foto portada: Turó d’Arraona.

Comments are closed.