ICV inicia el procés de primàries per triar el seu cap de llista

  • El procés comença el 17 de setembre amb la recollida d’avals.

  • L’elecció finalitzarà el 30 d’octubre amb les votacions en urna.

L’assemblea local d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) de Sabadell, reunida el 16 de setembre, va donar el tret de sortida al procés d’eleccions primàries per a escollir la persona cap de llista per a les properes eleccions municipals de maig de 2015.

Podran participar en el procés de primàries, a més de les persones afiliades i simpatizants de la formació a nivell local, totes aquelles persones majors de 16 anys i residents a Sabadell que s’inscriguin al cens electoral creat amb tal efecte i que estarà obert des del 17 de setembre fins al dia 1 d’octubre.

La militància d’ICV Sabadell atendrà a les persones interessades en aquest procés al local del carrer Picanyol 11, de dilluns a divendres a les tardes fins a l’1 d’octubre. ICV també informarà a través del correu electrònic sabadell@iniciativa.cat i mitjançant les xarxes socials. A més instal·larà la seva carpa informativa diumenge 21 de setembre a partir de les 11 del matí al Parc de Catalunya i dissabte 27 a la mateixa hora a la Plaça del Mercat .

A partir del 3 d’octubre ICV Sabadell informarà de quina o quines persones es postulen per encapçalar la candidatura a les eleccions municipals i quines seran les següents passes del procés de primàries. ICV Sabadell considera que l’elecció del cap de llista no és incompatible amb “l’objectiu de promoure processos de confluència amb altres forces i plataformes de la ciutat” cara a constituir una candidatura unitària a l’esquerra del PSC.

Foto portada: Els regidors de ICV a l’ajuntament de Sabadell. Carles Marlés i Aureli Calvo. Autor: Cedida.

Comments are closed.