Joan Berlanga

Impulsaran una trobada oberta per parlar d’educació cada tres mesos: el Fòrum Educatiu de Sabadell

El govern municipal implsarà una nou espai de relació obert a la ciutadania per parlar dels temes educatius: el Fòrum Educatiu de Sabadell. Es celebrarà cada tres mesos. El primer es farà al centre cívic de la Creu Alta el 26 de novembre per parlar d’equitat i cohesió social a l’àmbit educatiu.

La darrera sessió del Consell Escolar Municipal va ser per presentar el nou Fòrum Educatiu de Sabadell, que serà una trobada oberta al conjunt de la ciutadania. El tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura, i regidor d’Educació, Joan Berlanga, explica que el Fòrum abordarà diverses problemàtiques específiques a través d’una ponència marc, grups de treball i reflexions col·lectives. Per a cada trobada hi haurà un termini d’inscripció.

Com a ciutat tenim per davant diversos reptes educatius i, com a Govern, volem tenir un espai de reflexió i d’interlocució amb la ciutadania per abordar-los de manera conjunta amb aquest Fòrum que iniciarem al mes de novembre”, manté Berlanga.

La trobada del Consell Escolar Municipal es va dur a terme a l’Escola Illa. Hi ha una comissió que està treballant en un nou Mapa Escolar de Sabadell.

Foto portada: el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, fa un temps, al ple. Autor: David B.

Comments are closed.