Foto portada: Fernàndez, aquest dimecres. Autor: J.d.A.

Juli Fernàndez demana la dimissió del ministre de l’Interior

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC) ha demanat en declaracions a l’emissora municipal, la dimissió del ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, i del director de l’Oficina Antifrau. Els republicans intentaran que la Junta de Govern de Sabadell se sumi a la petició el proper dilluns.

En declaracions a Ràdio Sabadell, Juli Fernàndez demana a Fernández Díaz i a Daniel de Alfonso, director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, que dimiteixin després de veure la llum les seves converses, revelades pel diario Público.es aquesta setmana en un escàndol que va agafant volada hora rere hora ja que es tracta d’un presumpte cas de guerra bruta contra el sobiranisme. El cas té una nova derivada, ja que segons la Cadena SER, també es va investigar la presidenta del Parlament i expresidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, la sabadellenca Carme Forcadell.

L’alcalde de Sabadell es mostra “indignat” pel cas assegurant que Fernández Díaz i De Alonso fan “trampes” buscant “draps bruts” sobre “gent normal i corrent que té una ideologia diferent de la seva”.

És una conspiració als més alts nivells de l’Estat contra la dignitat, la veritat i la llibertat dels nostres ciutadans i ciutadanes que ha patit una sabadellenca que és la segona autoritat del pais. […] No els queda més remei que dimitir. I si no ho fan, els seus caps els hauríen de destituir”, ha assegurat l’alcalde.

Esquerra Republicana portarà una moció a la propera Junta de Govern municipal per elevar la petició de dimissió del ministre. Serà ja després de les eleccions d’aquest diumenge, 26 de juny.

2 Comments