Foto portada: assistents al vermut, aquest diumenge. Autora: Laia Manyosa.

Junts pel Sí qualifica Sabadell com a “ciutat clau” el 27S

La coalició entre Convergència Democràtica i Esquerra Republicana amb el suport d’independents, Junts pel Sí, celebrarà dimecres al racó del Campanar el seu acte central a Sabadell. Ho faran amb el cap de llista, Raül Romeva, i els números 2, 4 i 5, Carme Forcadell, Artur Mas (president de la Generalitat) i Oriol Junqueras.

De moment, però, la candidatura sobiranista ha fet aquest diumenge un vermut al Passeig Manresa, amb dos dels candidats, Oriol Giménez (Joventut Nacionalista), número 49, i Laia Girós (Joventuts d’Esquerra), número 64.

Reivindiquem la revolució dels somriures i sabent que estàs construint un país millor per tothom”, assegura Giménez mentre que Girós qualifica Sabadell com una “ciutat clau en un moment on l’àrea metropolitana veu que no hi ha sortida dins l’Estat espanyol i que cal construir una República catalana perquè recursos en tenim per millorar la qualitat de vida de la gent”.

Diverses enquestes apunten que Junts pel Sí està a tocar dels 68 diputats que donen la majoria absoluta al Parlament. No obstant, els diversos representants de la coalició no se’n refien.

Foto portada: assistents al vermut, aquest diumenge. Autora: Laia Manyosa.

Comments are closed.