Foto portada: Ciuró, davant una de les oficines de Correus de Sabadell. Autor: cedida.

Junts per Sabadell demana més recursos pel servei de Correus

La portaveu municipal de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, titlla al servei de Correus de la ciutat d’ineficient i demana a l’Ajuntament de Sabadell que treballi amb les institucions corresponents per tal de millorar-lo.

Segons Ciuró, el grup municipal compta amb diverses queixes de sabadellencs que consideren deficient el servei de Correus. Entre aquestes molèsties que els hi han traslladat els ciutadans, es troben problemàtiques com són els retards en les entregues de paquets, la distribució de cartes en domicilis equivocats o els errors en l’enviament de subscripcions.

“Correus no funciona en les condicions que un servei considerat essencial hauria de funcionar. Malgrat que els municipis no tenim capacitat decisòria en el servei, sí que tenim el deure d’incidir perquè els nostres ciutadans puguin gaudir d’ell”, explica Ciuró.

És per això que des de Junts demanen al consistori que exigeixi a la Direcció General de Correus millores en el servei que s’ofereix a la ciutat. A més, Ciuró també ha volgut remarcar la seva solidarització amb els treballadors de Correus, els quals demanen que es contracti més personal per poder donar un servei de major qualitat a Sabadell.

“Des de Junts traslladem al grup parlamentari a Madrid que abordi la situació de Correus a Sabadell, i demanem a l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, que insti a la Direcció del servei perquè es posin mitjans que reverteixin la situació. Tanmateix, des del grup municipal demanarem una reunió amb els responsables de Correus a la ciutat”, ha explicat Ciuró.

Finalment, la portaveu ha volgut remarcar que Correus es tracta d’un servei considerat essencial i que, per tant, cal que s’hi destinin els recursos necessaris perquè sigui eficaç.

Foto portada: Ciuró, davant una de les oficines de Correus de Sabadell. Autor: cedida.

Comments are closed.