Foto portada: el casal Pere Quart. Autor: Wikimedia Commons.

Junts per Sabadell reclama més aules pel Centre de Normalització Lingüística

Junts per Sabadell demana més aules pel Centre de Normalització Lingüística (CNL) de la ciutat. En un comunicat, el grup municipal exposa que les aules per a la realització de cursos i exàmens de la llengua catalana van trobant de forma itinerant solucions temporals. A més, el comunicat remarca que darrerament hi ha hagut un notable increment d’alumnat i per això és necessari disposar d’aules amb prestacions, per poder atendre cursos i proves.

Des de Junts per Sabadell es té constància que el Centre de Normalització Lingüística de Sabadell arrossega des de fa anys una clara mancança d’espais adequats, i per això el grup de Lluís Matas demana una solució tan aviat com sigui possible per donar dotar el centre de més aules.

“La situació els porta de forma continuada a buscar opcions i canviar d’ubicació en funció de la disponibilitat, això dona una sensació d’interinitat i d’improvisació que no és ni còmode, ja que complica la feina del professorat i l’organització, ni tampoc dona la imatge de professionalitat i qualitat que es vol donar”, assegura Junts per Sabadell en el comunicat.

Junts per Sabadell demana a l’Ajuntament que tractin el tema amb la màxima rapidesa i que possibilitin el conveni de sessió de la forma més àgil i ràpida possible. A més, el grup municipal recalca la necessitat d’evitar abandonaments per culpa de no poder atendre la demanda. “L’aprenentatge de la llengua catalana, ara més que mai, s’ha de fomentar i l’Ajuntament ha de posar el camí fàcil”, sentencia el comunicat.

Foto portada: Casal Pere Quart, seu del CNL. Autor: David B.

Comments are closed.