La consellera d’Empresa i Coneixement: “a Sabadell trobem un partner”

La consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, ha signat aquest dimecres en el llibre d’Honor de l’ajuntament de Sabadell.

En la primera visita a la ciutat de la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Maria Àngels Chacón, ha tingut una trobada amb l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, juntament amb alguns regidors del govern municipal, minuts abans de signar el llibre d’honor de l’Ajuntament, al saló de Plens.

consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya
Un moment de la signatura en el llibre d’Honor. Autor: David B.

Chacón ha manifestat que “a Sabadell trobem un partner que fomenta l’activitat econòmica sostenible integradora i innovadora, que ens ha de fer créixer com a societat i com a país”.

Després de la recepció institucional la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya s’ha dirigit a una trobada amb membres de l’Escola Superior de Disseny (ESDi).

Foto portada: la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya acompanyada de l’alcalde de Sabadell, signant el llibre d’Honor. Autor: David B.

Comments are closed.