Foto portada: samarreta d'un dirigent de la Crida, a la sala de plens. Autor: J.d.A.

La Crida actualitza les samarretes: “lluitar contra la corrupció no és cap delicte”

Primer ple municipal després de la imputació al regidor Maties Serracant. Els regidors de la seva formació han guardat les habituals samarretes contra els imputats pel cas Mercuri. Per estrenar unes noves: “lluitar contra la corrupció no és cap delicte”, és el seu missatge.

Les samarretes dels regidors de l’Entesa per Sabadell en l’anterior mandat recordaven com el cas Mercuri havia tacat l’honor de l’Ajuntament i la ciutat i instaven els socialistes a dimitir. Els successors de l’Entesa, la Crida per Sabadell, van guardar a l’armari les samarretes en els primers mesos del mandat, coincidint amb la seva entrada a l’executiu municipal. Però les van recuperar després que fos imputat el portaveu socialista, Josep Ayuso, pel cas Ca n’Alzina.

Ara, després de la imputació de Maties Serracant pel cas Cal Balsach, els regidors de la Crida han actualitzat el missatge. Tant simpatitzants de la Crida com els seus quatre regidors s’han posat una de nova amb el següent missatge: ‘lluitar contra la corrupció no és delicte’.

Foto portada: samarreta d’un dirigent de la Crida, a la sala de plens. Autor: J.d.A.

Comments are closed.