Una de les barraques a l'eix Macià. Autor: David B.

La Crida se suma a la crítica al govern per la preparació de la Festa Major

El grup municipal Crida per Sabadell se suma a la queixa de l’Agrupació de Veïns de Gràcia (AVG) i de la Comissió de Festes Populars de Sabadell al voltant de la planificació de la Festa Major de Sabadell d’enguany.

En un comunicat, La Crida denuncia “la manca de diàleg del govern municipal amb entitats i associacions veïnals, així com els entrebancs constants a les entitats. Volen amagar la incompetència sota l’ús arbitrari i el canvi de criteris en la normativa i les orientacions del Procicat”.

“Les entitats que participen i garanteixen des de fa anys que la Festa Major de Sabadell sigui un moment de retrobada i de fer ciutat, han demostrat àmpliament la seva capacitat organitzativa i la seva responsabilitat pel que fa a les mesures de prevenció de la Covid-19”, asseguren.

La Crida per Sabadell exigeix “al govern municipal que revisi el conjunt de la seva proposta i que ho facin escoltant a les entitats i a la ciutadania. Sigui per una manca de voluntat o per una manca de capacitat (o ambdues coses). Sabadell no es mereix aquesta actitud per part del govern”.

Manca de seguretat

Daltra banda, la formació anticapitalista assegura que “el govern està demostrant una vegada més la seva manca de sensibilitat en clau de gènere que mostren altres de les activitats programades. Portar activitats a espais aïllats i amb manca de transport públic no garanteix la seguretat, tot el contrari”.

Més informació:

Foto portada: les barraques a l’Eix Macià l’any 2017. Autor: David B.

Comments are closed.