Crida. Autor: David B.

La Crida suspèn els dos anys de govern Farrés per “incompetent”

Opac, desinformatiu i superficial: així qualifica La Crida el govern municipal, que enguany arriba a la meitat del mandat. Els anticapitalistes denuncien que el PSC ha pres decisions pel seu propi compte, sense consultar-ho ni comunicar-ho a l’oposició, que a moltes d’aquestes actuacions els falta planificació i un estudi previ i que, a més a més, s’han apropiat dels projectes planificats en el govern anterior, presidit per Maties Serracant (La Crida).

“No podem valorar positivament els dos anys de mandat. La ciutat no ha millorat perquè no hi ha hagut planificació, s’han bloquejat molts projectes previstos per aquests quatre anys i no ha tingut el valor d’impulsar mesures reals i valentes” diagnostica la portaveu, Nani Valero. La Crida considera que el PSC no ha estudiat prou les mesures que ha impulsat en la primera meitat del mandat i que, per contra, s’ha excedit a l’hora d’anunciar-ho per les xarxes socials i el portal web de l’Ajuntament. Els anticapitalistes assenyalen, per una banda, el sobrecost d’aquestes campanyes de comunicació i, per l’altra, l’infrafinançament d’alguns projectes municipals, com la remodelació del Mercat de Campoamor (que es podria fer amb el fons europeus FEDER) o l’àrea soterrada de Can Feu.

La Crida, present en el govern anterior, desmenteix que els socialistes hagin impulsat mesures com la pacificació dels entorns escolars, com el camí de l’Escola Pau Casals. Asseguren que “l’Ajuntament ha segellat amb les seves sigles actaucions que no són idea seva, sinó que ja se les han trobat preparades del govern anterior”.

“Després de dos anys, han posat les primeres pedres de dues de les sis promocions previstes d’habitatge públic. Hi havia tot un programa dins el pla local d’habitatge perquè la ciutat fos un referent en habitatge digne, i només o s’ha acabat aprovant definitivament, sinó que s’ha abandonat del tot”, apunta la regidora Anna Lara.

Lara també ha tret la remodelació integral del Centre, l’ampliació i millora de Parc del Nord i l’àrea soterrada dels Ferrocarrils de Can Feu per assenyalar tots els projectes que “no avançaran en els terminis plantejats. En total, la Crida ha elaborat un llistat de 10 projectes bloquejats durant aquest mandat, com la reforma del Mercat de Campoamor, on han fet la roda de premsa d’aquest dimarts al matí. Per totes les crítiques exposades, el regidor Lluís Perarnau ha assegurat que “continuaran fiscalitzant el govern, exigint més transparència i una regeneració democràtica de la política sabadellenca”.

Foto portada: la Crida al Mercat de Campoamor. Autor: David B.

Comments are closed.