Foto portada: el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, a Ca n'Oriac. Autor: David B.

La Junta de Portaveus demana la dimissió de Jorge Fernández Díaz i Daniel de Alfonso

La Junta de Portaveus de l’ajuntament de Sabadell demana la dimissió del ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, i el director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso.

Convergència s’ha afegit als quatre socis de govern per aprovar l’acord. El PSC i Ciutadans s’han abstingut i el PP ha votat en contra. Els acords aprovats són els següents:

  1. L’ajuntament de Sabadell exigeix la dimissió, tant del ministre de l’Interior en funcions, el Sr. Jorge Fernàndez Díaz, com del director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Sr. Daniel de Alfonso Laso, ja que en cas de confirmar‐se aquesta informació, haurien pogut fer un ús indegut del seu càrrec a l’intentar perseguir i reprimir ideològicament a polítics independentistes.
  2. Manifestar el suport de l’Ajuntament de Sabadell a les accions que tant el Parlament de Catalunya com el Govern de la Generalitat puguin portar a terme per esclarir els fets i demanarresponsabilitats a les persones implicades.
  3. Donar suport en aquelles manifestacions de la societat civil que defensin un nou país lliure de corrupció d’Estat.
  4. Fer arribar aquest acord a tots els grups parlamentaris del Parlament de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, a la Federació de Municipis de Catalunya i a l’Associació de Municipis perla Independència.

Esquerra Republicana ja va anunciar la setmana passada que portaria el cas de presumpta guerra bruta contra el sobiranisme a la Junta de Portaveus per buscar la petició de dimissió de Fernández Díaz des d’aquest organisme de la corporació local.

Foto portada: Fernández Díaz en un acte a Sabadell. Autor: David B.

Comments are closed.