Llaç groc La Faràndula. Autor: M. Tornel

La Junta Electoral vol els llaços fora

La Junta Electoral de zona de Sabadell vol els llaços grocs i la pancarta dels presos polítics fora dels equipaments municipals durant la campanya electoral. Així ho ha demanat a l’Ajuntament, que busca guanyar temps recorrent la petició abans de prendre una decisió definitiva. L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, demana precisió a la demanda de la Junta Electoral. 

Segons ha transcendit en les darreres hores, la Junta Electoral de Zona exigeix treure els llaços grocs dels edificis municipals on hi hagi i la pancarta que demana ‘Llibertat presos polítics’ que hi ha a l’edifici consistorial. La petició ja ha arribat a l’ajuntament de Sabadell.

Llaç groc Cultura - Esports. Autor: M. Tornel
Llaç groc a l’Ateneu, seu de Cultura i Esports. Autor: M. Tornel

El consistori, però ha presentat un recurs i per tant no retiraran ara per ara la pancarta ni els llaços. El consistori esperarà abans resposta al seu recurs, que busca tot un seguit d’aclariments al requeriment de la Junta Electoral.

Pancarta
La pancarta al balcó de l’Ajuntament. Autor: David B.

Diverses dependències municipals tenen llaços grocs des de fa mesos. Ara per ara n’hi ha per exemple a l’Ateneu, seu del departament de Cultural, al teatre municipal La Faràndula o al Casal Pere Quart.

Foto portada: llaç grocs a la Faràndula. Autor: M.Tornel. 

Comments are closed.