Bustos al Parlament

La samarreta de David Fernández molesta un diputat de Ciutadans

El president de la comissió sobre frau fiscal i evasió de capitals, David Fernández, ha assistit a la compareixença d’aquest dilluns amb una samarreta de la Crida per Sabadell. Un fet que no ha passat per alt al diputat de Ciutadans, Carlos Carrizosa.

Fernández ha portat la samarreta de la Crida, formació que aplega entre altres l’Entesa per Sabadell i la CUP, durant tota la jornada. Malgrat que la primera compareixença ha estat amb Paco Bustos, fins l’inici de la segona compareixença el diputat de Ciutadans Carlos Carrizosa no n’ha fet cap menció.

S’ha queixat que el president de la comissió portés una samarreta d’una formació política, i ha argumentat que podia posar en dubte la seva neutralitat. “No em sembla adequat”, ha dit Carrizosa. Fernández ha respost que habitualment porta samarretes amb missatges polítics i que la seva neutralitat durant la sessió es podia criticar o discutir si durant la jornada no feia la seva tasca com a president de la comissió. Carrizosa ha assegurat que Fernández “no ha perdut la neutralitat” i la queixa no ha anat a més, tot i que constarà en acta.

Fernández ha volgut així fer un reconeixement a la tasca de la Crida per Sabadell. “Tenen tot el dret a queixar-se si consideren que la meva gestió no és neutra però en el meu tòrax caigut porto el que vull”, ha tancat el tema. Manuel Bustos, a la seva dreta, ha dit que no li importava la samarreta i l’ha contextualitzat com un acte “de la llibertat d’expressió”.

Foto portada: Fernández i Bustos, aquest dilluns. Autor: David B.

6 Comments