Foto portada: la regidora de Transparència, Elena Hinojo, amb el segell. Autor: cedida.

La web municipal rep de nou el segell Infoparticipa de la UAB

L’ajuntament de Sabadell ha rebut un any més el segell Infoparticipa per la seva pàgina web. En concret, aquest any ha obtingut 98 punts sobre 100. També han rebut el guardó els consistoris de Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Castellar, Sant Quirze, Palau-Solità i Plegamans, Vacarisses i Ullastrell, així com el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Només hi ha un ajuntament que ha assolit el 100 per cent d’indicadors positius en totes les edicions, el d’Esplugues de Llobregat. Sabadell els va obtenir fa alguns anys però ara no els ha reeditat per manca d’un apartat amb informació històrica al web www.sabadell.cat.

En total 101 administracions locals, comarcals i provincials de Catalunya han rebut el segell Infoparticipa, que mesura un seguit d’indicadors elaborats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB. Han pujat el número de consistoris guardonats, uns 97, el 10 per cent de Catalunya. L’acte s’ha dut a terme al Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, que atorga la certificació. Per part de Sabadell va recollir el guardó la regidora de Transparència, Elena Hinojo.

Foto portada: la regidora de Transparència, Elena Hinojo, amb el segell. Autor: cedida.

Comments are closed.