Diada de l'esport

L’Entesa manté que el govern socialista “falsevaja les memòries” de la Fundació de l’Esport

En relació a la polèmica de la Fundació de l’Esport Sabadell, l’Entesa per Sabadell manté que durant els darrers anys no tenien accés a la informació econòmica ni la distribució dels fons de la Fundació. Contradiuen així l’exregidor d’Esports i actual portaveu del PSC, Josep Ayuso.

L’Entesa per Sabadell assegura que durant els mandants anteriors no es tenia accés a les dades econòmiques de la Fundació ni als criteris de distribució dels seus fons malgrat l’aportació municipal.

El govern municipal únicament facilitava, no d’ofici, sinó prèvia petició escrita a l’alcalde i després de superar molts obstacles, una còpia del document que a partir de 2010 es va publicar també al web i que té un contingut més publicitari que rigorós”, assegura la formació política en un comunicat.

I és que, amb tot, asseguren que el govern local “falsejava les memòries” que lliurava a l’Entesa, i que penjaven a la web de la pròpia Fundació a l’apartat ‘Memòries‘. En qualsevol cas, la memòria publicada no estava completa. Davant els problemes, l’Entesa sol·licitava la memòria a la Direcció General de Drets i Entitats Jurídiques de la Generalitat. Així tenia accés a la còpia íntegra de la memòria que la Fundació estava obligada a presentar.

La regidora d’Esports, Glòria Rubio, va fer públic divendres passat que l’Ajuntament ja no farà la seva aportació a la Fundació per a l’any 2015 (més info: ‘L’Ajuntament detecta presumptes irregularitats a la Fundació de l’Esport Sabadellenc‘). El motiu és la gestió opaca duta a terme fins ara així com les presumptes irregularitats que s’han trobat. L’exregidor d’Esports, Josep Ayuso, va acusar l’executiu de moure’s només per revenja i va amenaçar de dur a Rubio als tribunals per injúries i calúmnies (més info: ‘Ayuso manté que el govern està mogut per l’ànim de revenja política‘). La continuïtat de la Fundació sembla ara mateix complicada, tot i que encara no s’han reunit els patrons a analitzar la nova situació.

Foto portada: diada de l’esport, fa un temps. Autor: R.Benet.

One Comment