Laura Reyes a la Nova Creu Alta. Autor: David B.

L’error fatal de la regidora d’Esports a Twitter: “felicidades por esa merecida medalla”

Televisió Espanyola, que està retransmetent com és habitual i amb un gran desplegament de recursos els Jocs Olímpics, havia batejat aquest dimarts 3 d’agost com el ‘superdimarts’ per la gran coincidència d’eliminatòries i competicions decisives pels interessos espanyols.

Potser per aquesta coincidència la regidora d’Esports de Sabadell, Laura Reyes (PSC), s’ha fet tot un embolic a Twitter i ha acabat felicitant l’equip masculí de bàsquet per la seva medalla als Jocs. El problema és que no hi ha medalla: el combinat espanyol ha caigut aquest dimarts a quarts davant els Estats Units. La piulada ha acabat esborrada.

La piulada de Reyes és d’aquelles que causen hilaritat i s’acaben esborrant als pocs minuts esperant que passi el xàfec, quan qui la fa se n’adona de l’error. “Muchas felicidades por esa merecida medalla“, ha dit la dirigent municipal a una piulada de la Federació Espanyola de Bàsquet acomiadant els germans Gasol, que deixen la selecció. El problema és que Espanya no només no ha aconseguit cap medalla a Tòquio sinó que aquest mateix dimarts ha quedat fora de la competició al perdre contra Estats Units.

Hora i mitja després de publicar la piulada, Reyes l’ha esborrat. No obstant, la piulada ha estat vista per alguns seguidors de l’actualitat municipal i també ha tingut alguna resposta.

Foto portada: la regidora d’Esports, Laura Reyes, a la Nova Creu Alta. Autor: David B.

Comments are closed.