Les Joventuts Socialistes ja tenen nova executiva

La Joventut Socialista de Catalunya a Sabadell ha estrenat recentment nova executiva després dels sobresalts que han tingut en les darrers setmanes i que van acabar amb la dimissió de l’anterior primer secretari, Pol Gibert, cap de campanya de Marta Farrés durant les primàries. Mercè Porras és la nova primera secretària, escollida per unanimitat, segons assegura el PSC en un comunicat.

El PSC manté que Gibert va dimitir per donar un nou impuls a la seva secció juvenil malgrat que fonts internes parlaven obertament de que s’havia vist obligat a dimitir abans que l’executiva rebutgés el seu informe de gestió, passant-li d’aquesta manera factura del seu paper durant les primàries, on va dur la campanya de Marta Farrés davant la candidatura de l’aparell socialista, que va donar suport al candidat Josep Ayuso.

Sigui com sigui, ara Mercè Porras és la nova primera secretària de les JSC, després de l’assemblea celebrada fa uns dies. “Encarem una etapa amb molta il·lusió i ganes de treballar per la ciutat de Sabadell”, va declarar Porras. Al costat de Porras està com a viceprimer secretari Raúl Pérez, com a secretari d’organització Àlex Vallet, com a secretari de formació Alejandro Hernández, i el vocal Eloi Cortés. La nova executiva s’ha aprovat per unanimitat.

Ens queda un any d’aquí a les eleccions municipals per treballar molt. Hem d’estar al carrer per poder parlar amb els joves de la ciutat, escoltar-los i recollir les seves propostes. Tot això amb l’objectiu de construir un projecte col·lectiu i plural que solucioni els problemes reals dels joves de Sabadell”, assegura Porras.

La nova executiva vol treballar “colze a colze” amb el PSC de Sabadell i s’ha compromès a “estar més presents a la ciutat, i a demostrar que l’esquerra no ofereix el mateix que la dreta”.

Foto portada: Vallet, Pérez, Porras, Hernández i Cortés. Autor: PSC (cedida).

2 Comments