Foto portada: Josep Rull, a la plaça Sant Roc. Autor: Junts per Sabadell via Twitter.

L’exconseller Josep Rull, a la concentració diària independentista

Sorpresa aquest migdia a la plaça Sant Roc. Prop de dos anys i mig després de la retirada de la pancarta amb el missatge Llibertat presos polítics del balcó consistorial, algunes desenes de persones es continuen concentrant dia rere dia per reclamar la llibertat dels dirigents independentistes empresonats (ara indultats) o expatriats. Aquest matí n’han estat més ja que han rebut una visita especial: l’exconseller Josep Rull.

No és el primer cop que Rull visita Sabadell, ni tan sols l’Ajuntament, des que va ser indultat pels volts de Sant Joan. Fa algunes setmanes va visitar el consistori per un assumpte laboral i se’l va veure esmorzant amb el portaveu municipal de Junts per Sabadell, Lluis Matas, pel Centre. Però aquest migdia ha visitat el col·lectiu Gent de la plaça, que l’ha rebut amb honors i de forma pública. Quelcom similar en tot cas al que s’havia fet anteriorment amb el republicà Oriol Junqueras, o amb l’exconseller Jordi Turull. Fora de categoria la rebuda, popular i setmanes després fins i tot institucional, a la sabadellenca Carme Forcadell, que va més enllà de les sigles del seu partit i és vista com a tot un símbol per bona part de l’independentisme i el sobiranisme.

El terrassenc Josep Rull, qui va inaugurar el perllongament dels FGC a Sabadell els anys 2016 i 2017 i com a conseller va desllorigar el soterrament de les vies dels FGC a Gràcia i Can Feu, pagant la factura la Generalitat, ha intervingut davant els prop de 200 assistents a l’acte, que havia tingut difusió des dels perfils a les xarxes socials de Junts per Sabadell. Rull ha assegurat en declaracions a Ràdio Sabadell que “hem d’aprendre de tot allò que hem viscut, de tot allò que hem pogut acreditar, i culminar el procés cap a la independència”.

Segueix iSabadell a Telegram!

Segueix iSabadell a Telegram i rebràs les notícies més rellevants directament al teu dispositiu. Fes-ho AQUÍ.

Foto portada: Rull, el segon per la dreta, i el portaveu Lluis Matas, el primer per la dreta. Autor: Junts per Sabadell via Twitter.

Comments are closed.