Manel Gimenez

Lluís Monge serà de nou regidor després de la dimissió de Manel Giménez

  • Giménez al·lega “motius personals” per a renunciar al càrrec.

  • Lluís Monge va ser regidor del PSC entre 2007 i 2015.

Giménez va figurar al número cinc com a independent a la candidatura del PSC a les passades eleccions municipals i fou una aposta personal de Josep Ayuso. Ara serà substituït per Lluís Monge, que havia estat un home de confiança de Manuel Bustos i va ser regidor del 2007 al 2015.

Pol Gibert, portaveu de la Comissió Gestora que regeix els destins del PSC a Sabadell, ha confirmat a iSabadell la dimissió “per motius personals” de Manel Giménez, fins ara regidor socialista. Gibert ha “agraït la feina realitza com a regidor” i ha expressat els seus “millors desitjos” en la seva vida personal i professional.

Giménez, que havia estat durant set anys president del Club Tennis Sabadell, va formar part del grup de suport Per Sabadell, Josep Ayuso i es va incorporar com a independent a la llista del PSC a les passades eleccions municipals. El fitxatge de Giménez va estar considerat en el seu dia com a una aposta personal d’Ayuso i, sens dubte, hagués estat el regidor d’Esports de l’ajuntament de Sabadell si el PSC hagués pogut revalidar la majoria per formar el govern municipal (més info: Ayuso fitxa a Manel Giménez (Club Tennis)).

Monge, de nou regidor

Així mateix, Gibert ha confirmat que Lluís Monge, número set de la candidatura del PSC a les passades eleccions municipals, serà el substitut del regidor dimissionari. Gibert ha manifestat que Monge “s’ha posat a disposició de la gestora pel que calgui” i la seva voluntat de “treballar amb entusiasme”. El portaveu de la Comissió Gestora ha valorat positivament la incorporació d’un edil amb una “àmplia experiència a l’ajuntament de Sabadell”.

De fet, Monge va ser regidor dels equips de govern de Manuel Bustos, del 2007 al 2015, ostentant les regidories de Cultura, Presidència, Relacions Ciutadanes. Sostenibilitat i Promoció Econòmica. Actualment treballa com funcionari de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya. També és membre de l’Associació Cultural Sabadell Israel (ASCI) i de la Lliga Internacional Contra el Racisme i l’Antisemitisme (LICRA) de Catalunya.

Monge fou  un home de confiança de  Bustos i va fer de portaveu de l’exalcalde quan aquest va haver de declarar en diversos processos judicials relacionats amb el cas Mercuri. Preguntat si aquest és el perfil més adequat per representar al PSC en la nova etapa, Gibert ha respòs que Monge és conscient que el partit està en “una nova etapa amb noves regles” i ha reiterat la seva disposició a treballar seguint les directius de la comissió gestora.

A la seva pàgina de Facebook, Monge manifesta que “he acceptat tornar a ser regidor de l’Ajuntament, i a més ho agafo amb força després de rebre el recolzament dels companys del partit”. Entre ells anomena a José Luís Gimeno, Pol Gibert, Josep Ayuso, Cristian Sánchez, Marta Puga i Ana Lorente.

Foto portada: Manel Giménez, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.

8 Comments