Foto portada: Ciuró, amb el president del Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona i Lleida. Foto: @consellCAF.

Ciuró, assessora del Col·legi d’Administradors de Finques i tertuliana a ‘Catalunya Ràdio’

Qui va ser consellera de Justícia fins la sortida de Junts per Catalunya del Govern, Lourdes Ciuró, té nova ocupació. Ciuró ha fitxat com assessora del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida en matèria de relacions institucionals i comunicació. A més, també s’incorpora a la tertúlia radiofònica d’El matí de Catalunya Ràdio en qualitat de tertuliana.

És moda la participació de dirigents, i sobretot d’exdirigents (Pablo Iglesias, Teresa Cunillera, Joan Tardà o Carina Mejías), a les tertúlies. Ciuró se suma ara a aquesta dinàmica, que no és nova. Val la pena recordar, en clau sabadellenca, que Antoni Farrés, alcalde de Sabadell durant 20 anys, també va ser tertulià de Catalunya Ràdio durant bastants anys. Si Farrés anava de la mà d’Antoni Bassas, Ciuró ho farà al programa de la sabadellenca Laura Rosel. Tertuliejar no és novetat per a Ciuró: en la seva etapa madrilenya havia aparegut tot sovint al programa televisiu La Sexta Noche.

A finals de desembre passat es va fer públic també que el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida havia incorporat l’exconsellera com assessora en relacions institucionals i comunicació per “consolidar les relacions institucionals amb les administracions públiques catalanes i ampliar l’acció de comunicació amb els ciutadans”, segons va dir el president del Col·legi, Lorenzo Viñas.

Ciuró és llicendiada en Dret per la UAB i va ser advocada durant dècada i mitja fins la seva designació com a diputada al Congrés, l’any 2011. Fins 2019 va mantenir l’escó de diputada a les Corts. Aquell any va tornar a la política municipal (havia estat regidora entre 2007 i 2011) per ser la cap de llista de Junts per Sabadell. A Sabadell va posar en marxa un acord programàtic amb el PSC de Marta Farrés, però l’any 2021 va deixar l’acta de regidor al ser nomenada consellera de Justícia, càrrec que va mantenir fins el passat mes d’octubre, quan Junts per Catalunya va abandonar el Govern català forçat per la seva militància.

Foto portada: Ciuró, amb el president del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida. Foto: @consellCAF.

Comments are closed.