aeroport

Maties Serracant: “som plenament conscients de la problemàtica del portal sud”

El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant, ha assegurat que “s’està treballant en la problemàtica del portal sud de la ciutat i que actualment hi ha tres línies d’actuació”.

El primer tinent d’alcalde, Maties Serracant, ha explicat a iSabadell que el Govern està treballant des de fa temps en la millora de la zona sud. Ho ha fet després de la queixa realitzada aquest dimarts pel Grup Municipal de Ciutadans, on denunciaven la provisionalitat, la deficient senyalització de l’accés a l’aeroport de Sabadell i els problemes viaris de la zona (Més info: Ciutadans critica que per accedir a l’aeroport s’han de recórrer 2,5 quilòmetres de més).

Serracant ha assegurat que aquest problema ve de lluny, amb l’anterior consistori. Actualment l’Ajuntament te un litigi amb la Generalitat de Catalunya a causa de la senyalització de la sortida sud de Sabadell. Serracant ha manifestat que “actualment hi ha tres línies d’actuació, una a mitjà-llarg termini, que seria arribar a un acord amb la Generalitat per millorar la zona sud”. A mitjà termini, es vol modificar el pla urbanístic de l’anomenat ‘portal sud’, a l’entrada a Sabadell per la Gran Via.

Pel que fa al curt-mitjà termini, tenim sobre la taula fer una millora de l’accés a l’aeroport des del vial de l’Avinguda de Sant Pau de Riu-sec, just al costat de la benzinera. Estem estudiant els costos i el termini de reconvertir l’actual sortida de l’aeroport en un doble carril d’entrada i sortida a l’aeroport”.

Serracant ha afegit que el nou Ajuntament és plenament conscient de quin és el problema i està treballant per resoldre definitivament la porta Sud d’entrada a la ciutat, que també s’ha de dignificar.

Foto portada: Imatge de l’entrada Sud a Sabadell. Autor: Google.

One Comment