Miembros del CDR en el vestíbulo municipal, en junio. Autor: David B.

Membres del CDR ocupen l’Ajuntament

Aquest divendres una trentena de persones, membres del Comitè de Defensa de la República (CDR) de Sabadell han entrat a l’interior de la casa de la vila amb sacs de dormir i motxilles per instal·lar-s’hi tot el cap de setmana.

Integrants del col·lectiu han intentat penjar una pancarta de la façana de l’edifici, però finalment el cartell ha acabat caient al balcó principal. Els CDR reclamen que es faci efectiva la proclamació de la República i exigeixen als partits independentistes de la ciutat (Crida per Sabadell, ERC i PDeCAT) que s’impliquin “més profundament” en l’alliberament dels presos polítics, que rebategi una plaça de la localitat com a plaça Primer d’Octubre i que retirin els símbols franquistes de la població.

En paral·lel més de 200 persones s’han aplegat a l’exterior de l’edifici per solidaritzar-se amb aquesta causa i han anunciat que duran a terme activitats festives i familiars des d’aquest divendres i fins diumenge.




Els CDR també han dut a terme accions similars en d’altres consistoris com els de Cerdanyola del Vallès o Ripollet. En tots tres casos es tracta d’ajuntaments amb alcaldes de partits vinculats a l’esfera de la CUP.

Foto portada: membres del CDR al vestíbul de l’Ajuntament de Sabadell. Autor: David B.

Comments are closed.