Foto portada: el diputat al Congrés i candidat a l'alcaldia, Joan Mena. Autor: I.Vizuete.

Mena (En Comú Podem) es compromet a rehabilitar Les Termes

El candidat d’En Comú Podem a l’alcaldia, Joan Mena, ha proposat que s’apliqui la nova Llei de Barris verds al barri de Les Termes. Mena assegura que pateix una deixadesa per part del govern socialista i critica la gran diferència d’inversions al centre de la ciutat i als barris. En Comú Podem es compromet a desenvolupar un projecte per Les Termes que tingui a veure amb aquesta nova llei, i que millori les seves condicions de vida.

La Llei de Barris verds es va aprovar en el 2022 al Parlament. Una llei impulsada per En Comú Podem que pretén la millora en clau energètica i ecològica de Barris, Àrees Urbanes i Viles que requereixen atenció especial. Tal com explica Mena aquesta llei persegueix tres objectius principals: una rehabilitació integral dels habitatges, la rehabilitació integral de l’espai públic, i la creació de projectes vinculats a l’ocupació.

“El que necessiten els baris de la nostra ciutat és una major dedicació i una major inversió territorial. A Sabadell no pot haver-hi cap barri que es quedi enrere. Amb aquests tipus de projecte volem garantir que, qualsevol ciutadà, independentment de la zona de la ciutat on visqui, té les mateixes condicions de vida” assegura Mena.

Segons el diputat al Congrés, ja s’ha negociat amb ERC una partida pressupostària de 54 milions d’euros per dur a terme aquest projecte. Malgrat assegurar que els recursos els ha d’aportar el Govern de la Generalitat, Mena diu que aquests també han d’anar acompanyats per iniciatives de l’Ajuntament.

D’acord amb un estudi que ha dut a terme el partit En Comú Podem, un cop finalitzat el projecte al barri de Les Termes, consideren necessari ampliar-lo a altres barris com el de Can Puiggener.

Foto portada: el diputat al Congrés i candidat a l’alcaldia, Joan Mena. Autor: I.Vizuete.

Comments are closed.