Foto portada: Soriano, en una imatge d'arxiu, a Sant Quirze. Autor: J.d.A.

Nou entrebanc processal al cas Mercuri: suspesa una vista ‘sine die’

Suspesa sine die la vista entre els investigats, les seves defenses i les acusacions de la peça principal del cas Mercuri. Segons una providència de la instructora del cas, Alejandra Llido, no es podrà dur a terme la vista programada pel 16 de febrer. El motiu: no hi ha una sala prou gran. 

El cas Mercuri s’allarga ja més d’una dècada entre els passadissos dels tribunals i ha tingut episodis de tots els colors, entre ells la suspensió d’unes declaracions per excés de temperatura als jutjats. Ara viu un nou capítol.

El 16 de febrer estava programada una vista de totes les parts implicades en la peça principal del cas, que investiga els presumptes suborns a l’exregidor del PP Jordi Soriano per part d’un seguit d’empresaris. El judici, quan se celebri (i encara queden molts mesos) serà per jurat. Però ara calia fer una vista amb totes les parts per fer-los saber aquest extrem i demanar-nos si volen alguna diligència més. Però la vista no es farà ja que, segons la magistrada del cas, Alejandra Llido, “hi ha impossibilitat de disposar d’una sala de vistes amb dimensions suficients per la multitud de parts convocades a asssistir-hi”.

Així que Llido ha suspès la trobada fins que “no es resolgui per aquest jutjat la disponibilitat de sala de vistes amb espai suficient per garantir la celebració amb totes les garanties tant sanitàries com processals”. Per tant, la vista està suspesa de forma indefinida.

Foto portada: Soriano, en una imatge d’arxiu, a Sant Quirze. Autor: J.d.A.

Comments are closed.