Foto portada: Berlanga, Vidal, Fernàndez, Serracant, Soler, Martínez i Fernàndez, a la delegació. Autor: @julifernandez via Twitter.

Mig govern municipal a la protesta contra la suspensió de la llei d’emergència social

Diversos alcaldes i alcaldesses han participat aquest divendres al matí a la concentració d’edils davant la delegació del govern central a Barcelona per protestar contra la suspensió dels articles de la llei d’emergència social relatius als desnonaments i la cessió obligatòria de pisos buits. La convocatòria va ser auspiciada per l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez. A més, hi han acudit almenys sis regidors sabadellencs més.

A més de Fernàndez, la delegació de l’executiu sabadellenc s’ha completat amb els tinents d’alcalde Joan Berlanga, Maties Serracant i Marisol Martínez, més els regidors de Serveis Socials, Gabriel Fernàndez, Salut, Ramón Vidal, i Tecnologies de la Informacio i la Comunicació, Miquel Soler. En total set dels 14 membres del quatripartit s’han deixat veure a Barcelona.

La concentració va ser anunciada per dijous però traslladada finalment a divendres. S’hi han sumat diversos alcaldes, entre ells, Ada Colau (Barcelona), Núria Marín (l’Hospitalet), Dolors Sabaté (Badalona), Jordi Ballart (Terrassa) o Núria Parlón (Santa Coloma de Gramenet). L’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i presidenta de la Diputació de Barcelona no hi ha faltat. Tampoc el president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, i de l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, en nom de la Federació de Municipis de Catalunya. La concentració ha tingut la presència també de diverses diputades de la CUP, com Anna Gabriel, Eulàlia Reguant o Mireia Vehí.

Els alcaldes han lliurat les còpies dels expedients en risc per quotes sobre habitatge impagades que ara, amb la suspensió del Constitucional, quedaran sense tramitar.

Foto portada: Berlanga, Vidal, Fernàndez, Serracant, Soler, Martínez i Fernàndez, a la delegació. Autor: @julifernandez via Twitter.

Comments are closed.