Foto portada: representants municipals a la plaça Sant Roc, aquest dimecres durant el minut de silenci. Autor: David B.

Minut de silenci en record a les víctimes del terrorisme

L’Ajuntament de Sabadell s’ha adherit a la convocatòria promoguda per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) en motiu del 25è aniversari de l’assassinat de Miguel Ángel Blanco.

A les 12 del migdia d’aquest dimecres, representants de tots els grups municipals excepte de la Crida, han dut a terme un minut de silenci com a mostra de solidaritat amb totes les víctimes del terrorisme i en rebuig a qualsevol tipus d’acte terrorista.

Miguel Ángel Blanco Garrido va ser regidor d’Ermua per al Partit Popular i el va segrestat la banda terrorista ETA el 10 de juliol de 1997 i, dos dies després, va ser assassinat. El tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, ha recordat que “el terrorisme ha actuat diverses vegades a Sabadell”.

“Avui volíem sortir públicament a fer aquest minut de silenci, recordant a una víctima del terrorisme destacada, com va ser Miguel Ángel Blanco i que va canviar el curs de la història del nostre país. Volem deixar clar des de l’Ajuntament de Sabadell el nostre rebuig al Terrorisme”, ha explicat Gibert.

Foto portada: representants municipals a la plaça Sant Roc, aquest dimecres durant el minut de silenci. Autor: David B.

Comments are closed.