El món econòmic reclama al govern espanyol les infraestructures pendents

Les Cambres de Sabadell i Terrassa, el Ciesc i Pimec Vallès Occidental reclamen al govern espanyol una reunió per poder abordar les infraestructures pendents d’executar a la demarcació. Les entitats van lliurar divendres una carta al ministre de Transports, Óscar Puente, aprofitant la inauguració del tram de la B-40 entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls, en què se’l va emplaçar a trobar-se a la seu de la Cambra sabadellenca.

Entre les obres pendents que reclamen els empresaris hi destaquen la creació de la Ronda Nord entre Terrassa i Sabadell i la millora dels enllaços de l’AP-7 i la B-30, així com la dels que connecten l’AP-7 amb la C-58 i la N-150.

En la carta també s’hi apunten l’allargament dels laterals de l’AP-7 al seu pas per Bellaterra i Barberà del Vallès i l’execució de la connexió ferroviària entre el Port de Barcelona i la terminal intermodal i logística de la Llagosta. Les entitats confien en un comunicat a poder rebre resposta per part del ministeri, així com una proposta de data per a celebrar la reunió a Sabadell.

Més informació:

Foto de portada: sortida del túnel de Voltrera, a la B-40, a Olesa de Montserrat. Autor: ACN.

Comments are closed.