Morell defineix el seu partit com “l’únic amb un ADN sabadellenc al 100%”

La regidora i sòcia de govern Marta Morell ha alçat un punt informatiu al Passeig per donar a conèixer el seu nou partit a la ciutadania. Morell l’ha definit com “l’únic partit amb ADN sabadellenc al 100 per cent” i amb això s’ha volgut diferenciar d’altres marques d’àmbit autonòmic o estatal, com podria ser Esquerra Republicana o el Partit Socialista. L’alcaldable també ha aprofitat per presentar la nova incorporació al seu equip, la metgessa Maribel Lopera

Sentim Sabadell és la nova aposta política de Marta Morell després de ser expulsada del partit amb què va entrar al govern l’any 2019 (més info: ‘Podem expulsa Morell i li demana l’acta de regidora‘). Ara es desmarca de nomenclatures estatals i autonòmiques i se centra únicament en les necessitats a escala local: “L’única candidatura amb un ADN 100 per cent sabadellenc el 28 de maig serà Sentim Sabadell. Nosaltres prioritzarem només les demandes dels sabadellencs independentment d’altres partits que tenen altres interessos sobre la taula”. És per això que aquest dissabte ha muntat una paradeta informativa al Passeig per intercanviar opinions amb la ciutadania. En aquest sentit, la setmana passada ho van fer a La Creu de Barberà i, l’anterior, a l’avinguda Matadepera per expressar així la seva voluntat d’arribar a tots els barris.

Aquest dissabte l’ha acompanyat la número 12 a la llista electoral, la doctora Maribel Lopera. La nova incorporació a l’equip de Morell ha posat el focus d’atenció sobre les condicions laborals del personal sanitari, que aquesta setmana s’ha mobilitzat durant dos dies consecutius per exigir millores als respectius convenis (més info: ‘Els serveis mínims del Taulí impedeixen el seguiment de la vaga‘).

Foto portada: Marta Morell, alcaldable de Sentim Sabadell, i la numero 12, Maribel Lopera. Autora: J. Ramon

Comments are closed.