Tres concentracions simultànies de l’esquerra anticapitalista: “el veritable virus és el capitalisme”

La progressiva recuperació de la normalitat va fent recuperar també el pols reivindicatiu de la ciutat. Aquest dimarts s’han dut a terme tres concentracions reivindicatives simultàniament convocades pel Moviment Popular de Sabadell. S’han fet en tres punts de la ciutat; l’Ajuntament, el CAP Sant Fèlix i l’Hospital Parc Taulí.

En aquestes tres concentracions simultànies organitzada per Moviment Popular de Sabadell. Esquerra independentista, anticapitalista i feminista format pel Casal Can Capablanca, Endavant, Arran, Justa Revolta i COS, els concentrats han demanat “vida abans que el capital”.

A la concentració que s’ha dut a terme davant de la porta de Sant Fèlix, on té la seu l’ara una mica conegut l’Àmbit Metropolità Nord del Servei Català de la Salut, però en el parc que hi ha enfront per temes de seguretat i espai, hi han assistit una vintena de persones. En l’acte s’ha llegit un manifest en el que demanen “tornar a sortir al carrer davant la situació de crisi generalitzada que vivim a tot el país per la pobresa desmesurada a la qual ens està abocant l’estat i el capitalisme”.

“El govern, les administracions i la policia han imposat els interessos dels poderosos davant dels de la gent i han aprofitat per guanyar terreny per afavorir les grans empreses i multinacionals dels diversos sectors productius, alhora que han augmentat, també, la repressió i la suspensió de drets i llibertats”, han assegurat.

“La classe treballadora ens hem d’organitzar i plantar cara. Començarem a recuperar tot allò que és nostre. Costi el que costi, fent el que calgui” i han conclòs subratllant que ”hem de dir ben alt i ben clar que el veritable virus és el capitalisme i de ben segur que podrem posar fi al poder de l’estat, les grans multinacionals i l’estat policial”.

Foto portada: un moment de la lectura del manifest. Autor: David B.

Comments are closed.