Demanen nebulitzadors d’aigua a places i carrers per refrescar l’ambient

El grup municipal de Ciutadans, amb tres regidors, demana que l’Ajuntament instal·li polvoritzadors d’aigua a diversos punts de la ciutat per combatre la calor, refrescar l’ambient i crear espais a l’aire lliure més agradables. Fa temps que el partit taronja demana, d’una forma o d’una altra, més presència d’aigua a la ciutat i més zones verdes davant de l’emergència climàtica.

Ciutadans assegura que els polvoritzadors són “molt eficients” i poden baixar la temperatura tres graus. “Ja hi ha bars i restaurants que l’utilitzen des de fa anys a les terrasses amb bons resultats”. Ells volen que sigui l’Ajuntament qui els instal·li en zones estratègiques i bàsicament a aquelles places i parcs on hi ha pocs arbres i per tant poca ombra. “És indispensable dignificar els barris, els carrers, les places i els parcs”, insisteix el portaveu municipal de Cs, Adrián Hernández.

“És una prioritat crear, recuperar i mantenir espais verds amb arbrat i vegetació, però també frescos on l’aigua sigui la protagonista”, insisteix Hernández.

El partit taronja va reclamar a l’alcaldessa fa un parell de setmanes que reparin d’una vegada la zona d’aigues de la Via Alexandra, a Can Rull, que va camí d’una dècada sense funcionar. Consideren que els barris estan “abandonats” i que el manteniment dels carrers i les places no és homogeni a tota la ciutat.

Més informació:

Foto portada: un gos, bevent aigua a la plaça Sant Roc. Autor: David B.

Comments are closed.