Foto portada: inauguració del carrer Indústria. Autora: Lucía Marín.

Descarten pacificar tot el carrer Indústria: “la prioritat són els entorns escolars”

L’equip de govern assegura que acabarà el mandat amb els deures fets pel que fa a la pacificació de carrers i entorns escolars al centre de Sabadell. “Anem en calendari al Passeig, hem acabat les obres al carrer Indústria i en breu començarem a amplair les voreres del carrer Arigmon”, assegura Farrés. En tot cas, però, l’alcaldessa descarta pacificar tot el carrer Indústria a curt termini.

“Ara mateix no és prioritari. Per nosaltres és més important anar pacificant els entorns escolars com aquest [el de l’escola Sagrada Família, s’ha fet l’entorn del Pau Casals i l’escola concertada Serra i es planteja a les escoles públiques Sant Julià, Samuntada i Joaquim Blume]. És més important perquè ens dona molta qualitat. Un cop que ho tinguem, tot és plantejable. Però a curt termini no ens plantegem pacificar tot el carrer Indústria”, assegura l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, en relació a la possible pacificació de tot el carrer Indústria, fins la Gran Via.

Farrés, altres membres del govern i la comunitat de l’escola concertada Sagrada Família han inaugurat el nou carrer Indústria, malgrat que està obert als vianants des del passat cap de setmana. El resultat és molt bo, assegura:

“És un dels carrers principals del Centre i l’hem pacificat perquè coincidien diversos elements: té una escola. I té el Despatx Lluch [el Servei d’Atenció al Ciutadà, l’OMIC…] i una gran afluència de gent. Amb obres així guanyem espais verds i guanyem espais bonics perquè no només volem fer obres sinó fer-les bé”, insisteix Farrés.

Pel que fa a les obres del Passeig, assegura que s’ha recuperat el calendari previst. “Anem en el calendari”. Acabaran abans del desembre, per la campanya de nadal. I en breu començaran obres a l’entorn del carrer Arimon, per ampliar les estretíssimes voreres en el tram Salut-Creueta.

Farrés insisteix que es fan actuacions “de nord a sud i d’est a oest i per tant també al centre”. Esmenta les de la plaça de la Fuensanta, a Ca n’Oriac, el carrer Goya, a Campoamor, o la segona fase de les obres a l’entorn del Pau Casals, a la Concòrdia, que començaran en breu per fer una zona de jocs infantils. “Volem actuar bé a tot arreu”, finalitza.

Més informació:

Foto portada: inauguració del carrer Indústria. Autora: Lucía Marín.

Comments are closed.