Foto portada: el nou equip coordinador de Podem a Sabadell. Sandoval és la segona per l'esquerra. Autor: cedida.

Podem tanca l’etapa Morell escollint direcció: Alejandra Sandoval, portaveu

——————–PUBLICITAT——————-

——————–PUBLICITAT——————-

Canvi d’etapa a Podem. Després de l’expulsió de Marta Morell i la dimissió dels seus seguidors al partit lila, Podem ha celebrat l’assemblea per escollir el seu nou equip, aquest dimarts al centre cívic de Can Rull. La nova portaveu local és Alejandra Sandoval, qui va ser número 4 de Sabadell en Comú a les eleccions municipals de 2019.

Sandoval ha estat escollida amb 52 vots favorables i dues abstencions, segons informen fonts del partit lila, qui s’ha compromès a anar de la mà de Catalunya en Comú a les properes municipals, previstes per la primavera de l’any 2023. La coalició es presentarà amb el nom d’En Comú Podem, el que han usat en les darreres eleccions generals (2015, 2016 i les dues de 2019) i també a les autonòmiques de 2017 i 2021.

El partit lila s’ha compromès a augmentar la participació en actes i carpes informatives i fomentar l’acompanyament als moviments socials.

“Podem té un repte difícil, però a la vegada il·lusionant. El partit ha de tornar a ser l’espai participatiu i assembleari que va il·lusionar a tanta gent l’any 2014”, ha assegurat Sandoval.

La nova portaveu és la quarta responsable del partit lila a Sabadell després dels exsecretaris generals Ramon Vidal i Marta Morell i de l’exportaveu del partit Antonio Ontiveros, que va dimitir després de l’expulsió de Morell des de la direcció catalana.

Mentre que Vidal va liderar la candidatura municipalista Ara Sabadell sense èxit l’any 19, Morell no descarta presentar-se amb un partit propi d’aquí a dos anys. Mentrestant, seguirà com a tinenta d’alcaldessa de Marta Farrés i com a regidora no adscrita de l’Ajuntament, ja que la corporació disoldrà el grup municipal de Podem la setmana vinent.

Segueix iSabadell a Telegram!

Segueix iSabadell a Telegram i rebràs les notícies més rellevants directament al teu dispositiu. Fes-ho AQUÍ.

Foto portada: el nou equip coordinador de Podem a Sabadell. Sandoval és la segona per l’esquerra. Autor: cedida.

Comments are closed.