Foto portada: la llista encapçalada per Colomé. Autor: cedida.

Núria Colomé serà la presidenta comarcal del nou Partit Demòcrata Català

La presidenta comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya al sector Sabadell i actual cap comarcal en funcions del nou Partit Democràta Català, Núria Colomé, serà la nova presidenta del PDC al Vallès Occidental sector Sabadell. Colomé, exalcaldessa de Sentmenat, encapçala l’única llista que s’ha presentat.

Colomé vol potenciar el nou PDC al Vallès Occidental i “recuperar el prestigi de la formació”, hereva de l’antiga Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Més d’un centenar de persones, segons fonts del partit, es van reunir al casal Pere Quart en l’acte de presentació de les candidatures al Vallès Occidental i per liderar la Federació de les Comarques de Barcelona.

El partit enceta una nova etapa on cal que treballem fort per recuperar la presència de la formació a la comarca” explica Colomé, qui va presentar una candidatura que “ha vist néixer el nou Partit Demòcrata Català i que ara vol acompanyar-lo a créixer”.

Els associats al PDC poden exercir el seu dret a vot per escollir la direcció comarcal del nou partit durant els propers quatre anys.

Foto portada: la llista encapçalada per Colomé. Autor: cedida.

Comments are closed.