ERC, Crida i Cs signen la petició d’un ple extraordinari per investigar el ‘cas Jesús Rodríguez’

L’oposició dona un pas més per investigar les “possibles irregularitats” esmentades per l’extinent d’alcaldessa Jesús Rodríguez abans del seu cessament. Els 13 regidors dels grups municipals d’Esquerra Republicana, la Crida i Ciutadans han signat una petició per forçar un ple extraordinari. L’objectiu: debatre la creació d’una Comissió Informativa Especial per estudiar els fets que apuntava Rodríguez a través del correu electrònic enviat els dies previs a la seva destitució.

Gairebé la meitat dels regidors del ple municipal (13 de 27) han signat la petició conjunta per forçar el ple extraordinari. Així ho han compartit públicament les tres formacions implicades. D’aquesta manera, els partits de l’oposició avancen de la mà en la seva intenció d’investigar els comentaris que Rodríguez hauria fet a través d’un correu electrònic sobre presumptes irregularitats en decisions econòmiques relacionades amb SMATSA i SABA.

https://twitter.com/erc_sbd/status/1643565630283558917

Segons indica el Reglament Orgànic Municipal (ROM), es necessita almenys una quarta part del ple per sol·licitar sessions extraordinàries i la seva celebració no es pot demorar més de quinze dies hàbils des que es demana oficialment.

Per altra banda, en relació amb la situació actual de l’extinent d’alcaldessa Jesús Rodríguez, cal destacar que actualment es troba de baixa mèdica i recentment ha estat expulsat del grup municipal del PSC.

Comments are closed.