Campoamor recordarà amb un “element commemoratiu” la figura de Diego Granero

Sabadell instal·larà un element commemoratiu en record de l’expresident de l’Associació de Veïns de Campoamor, Diego Granero, mort el passat 30 de novembre a causa d’un càncer. Es farà als futurs Jardins d’Espronceda-Campoamor, a l’actual camp de futbol sense ús del carrer dels Reis Catòlics. La proposta ha arribat al ple de la mà de l’entitat veïnal i ha tingut el vot favorable de tots els partits amb representació al ple.

Segons ha detallat Montserrat Muniente, de l’Associació de Veïns de Campoamor, es demana que els futurs jardins de Campoamor i Espronceda tinguin un “element commemoratiu” a la memòria de Diego Granero, que va morir el passat mes de novembre als 57 anys d’edat.

La proposta ha tingut el suport de tots els grups. “Necessitem més Diegos Granero”, ha dit Francesc Baró (Junts). “Li agradaven les lluites però no gaire les medalles. La proposta és maca i ell tampoc hagués volgut gaire cosa més”, ha assegurat el portaveu de Cs, Adrián Hernández. “Una persona dialogant, propera, afable”, ha assegurat la portaveu de la Crida, Nani Valero. Bones paraules també dels regidors Raúl Garcia Barroso (ERC), Mar Molina (PSC), emocionada, i Marta Morell (Podem) com també finalment de la pròpia alcaldessa, Marta Farrés.

Més informació:

Comments are closed.