Foto portada: el ple municipal de juliol, amb els regidors repartits entre els seients dels edils i del públic. Autor: David B.

Els regidors tornaran a celebrar un ple presencial 14 mesos després

Els 27 regidors de l’Ajuntament tornaran aquest dimarts a la sala de plens a celebrar un ple municipal de forma presencial. Serà el primer cop des del mes de juliol de l’any passat. A partir de setembre de 2020, amb la segona onada de la pandèmia, van tornar a celebrar-se de forma telemàtica. S’espera que a partir d’ara es vagi recuperant la normalitat. Malgrat tot, el ple seguirà sent telemàtic per als mitjans de comunicació i tancat a la ciutadania.

La normalitat plena no es recupera encara, i es desconeix quan es podrà reprendre. El ple municipal, que se celebra el primer dimarts de cada mes, és un punt de trobada no només entre els càrrecs públics sinó també amb la ciutadania, que hi pot assistir, ja sigui per presentar propostes o per protestar per algun problema.

De moment, els 27 regidors tornaran al ple aquest dimarts a partir de les cinc de la tarda. Serà el primer cop que ho fan des d’un ple extraordinari de juliol de l’any 2020. Entre març i juliol de l’any passat es van celebrar de forma telemàtica a causa de la irrupció de la pandèmia. Un cop superat el pic, es va voler tornar a la normalitat però la segona, tercera i quarta onada va forçar que els plens fossin telemàtics. En els darrers mesos, diversos partits van demanar recuperar les sessions presencials però el sistema de climatització de la sala de plens no estava prou adaptat per regenerar l’ambient.

Ara s’ha solventat i, en tot cas, 14 mesos després, el ple començarà a ser de nou presencial. Serà la primera sessió presidida pel retrat del nou president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Segueix iSabadell a Telegram!

Segueix iSabadell a Telegram i rebràs les notícies més rellevants directament al teu dispositiu. Fes-ho AQUÍ.

Foto portada: el ple municipal de juliol, amb els regidors repartits entre els seients dels edils i del públic. Autor: David B.

Comments are closed.