Aprovats els preus de les piscines per aquest estiu

El ple municipal ha aprovat aquest dimarts els preus públics per entrar a les quatre piscines municipals i la Bassa durant la propera temporada de piscines. El dispositiu serà similar al de l’any passat ja que, malgrat que la situació de la pandèmia, hagi millorat.

A la pràctica seguiran havent-hi torn de matí i de tarda, no hi haurà abonaments familiars i es tancarà al migdia per desinfectar. La venda d’entrades serà prioritàriament per internet. La proposta s’ha aprovat amb facilitat, tot i que la Crida sí ha criticat que es parteixi sense gaires canvis de la situació del 2020, sense evolucionar cap a una major normalitat.

En tot cas els preus seran els següents per a la Bassa. El preu base és de 2,5 euros en feines i 3,5 euros en cap de setmana i festius, amb canvis en funció de l’edat o el grau de discapacitat. Els menors de 3 anys no paguen.

Preus de la Bassa aquest any 2021. Font: Ajuntament.

Per altra banda, com és habitual els preus de les piscines de Campoamor, Can Marcet, Parc del Nord i Olímpia seran sensiblement inferiors als de la Bassa. Costarà 2 euros en dia feiners i 2,5 euros els caps de setmana, també amb canvis en funció de l’edat i el grau de discapacitat.

Els preus de les entrades s’han aprovat amb el vot a favor del PSC, Ciutadans, Junts per Sabadell (avui dos regidors perquè el nou, Lluis Matas, no ha pres encara possessió de l’acta) i Podem. ERC i la Crida s’han abstingut.

Més informació:

Foto portada: la piscina de Can Marcet, al barri de Gràcia. Autor: David B.

Comments are closed.