Foto portada: simulació de les instal·lacions de la nova nau logística sanitària. Autor: cedida.

El Taulí tindrà 33.000 metres a Sant Pau de Riu-sec per a una nau logística

L’Ajuntament ha donat el vist i plau definitiu a l’operació urbanística que facilita que el Taulí instal·li bona part dels seus serveis auxiliars a Sant Pau de Riu-sec. Ocuparà uns 33.000 metres quadrats de terrenys municipals. Les instal·lacions logístiques del Parc Taulí ara estaven ubicades a Santa Perpètua de Mogoda.

El lloguer de les actuals instal·lacions venç l’any vinent i el Parc Taulí ha buscat un nou espai. A més entraran operadors com l’Hospital del Mar de Barcelona. La tindran a Sabadell, a Sant Pau de Riu-sec, prop del Cercle Sabadellès. A les noves instal·lacions es guardaran materials, l’esterilització, arxiu i digitalització d’històries clíniques o la custòdia de diferents proves mèdiques. Es preveuen àrees de càrrega i un moll. Un centre logístic i d’oficines amb ús sanitari però no assistencial.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Adrián Hernández, ha defensat l’operació com d’estratègica per un element capital de la ciutat com l’hospital i ha vaticinat que l’àmbit creixerà a futur en usos sanitaris similars. El ple ha desestimat les al·legacions de la Crida i l’Entesa. El canvi ha sortit endavant amb el vot favorable de tots els grups (PSC, ERC, Junts, Vox i PP), l’abstenció de Sabadell En Comú Podem i vot contrari de la Crida, qui considera que es tracta d’un equipament purament logístic que no hauria d’anar a aquest indret.

Més informació:

Comments are closed.