Foto portada: exterior a la Bassa, el passat estiu de 2020. Autor: David B.

El PP vol bus gratis per anar a les piscines

Proposta del Partit Popular: bus gratis per anar a les piscines aquesta temporada. D’aquesta forma, diu la formació conservadora, s’evitaran moviments en vehicle privat i s’ajudarà a la butxaca del contribuent, assegura la presidenta local de la formació i més que probable alcaldable, Cuca Santos.

La temporada de piscines ja ha començat. Aquest dimecres han obert les de Can Marcet, Olímpia i Campoamor. Divendres ho fa el complex de La Bassa (més info: ‘Compte enrere per l’obertura de les piscines‘). Per tot plegat, el PP, que ara mateix no té cap regidor, demana que comprant l’entrada a la web municipal el banyista tingui transport gratuït a la TUS per anar i venir a la piscina.

“Vist que des de l’Ajuntament animen els ciutadans a no utilitzar el vehicle particular per anar-hi, sol·licitem a Marta Farrés que permeti als ciutadans que hagin adquirit l’entrada a través de la pàgina web de les piscines que puguin utilitzar els autobusos urbans de forma gratuïta simplement presentant l’entrada. La mateixa mesura també es podria aplicar a tots aquells que disposin d’abonaments mensuals”, assegura Cuca Santos.

Santos manté que la mateixa dinàmica es podria utilitzar amb els abonaments de 10 entrades. Consideren que aquesta mesura, de cost indeterminat per a les arques de la TUS, s’evitaran aglomeracions de vehicles sobretot a la Bassa.

Foto portada: exterior a la Bassa, el passat estiu de 2020. Autor: David B.

Comments are closed.