Encreuament entre Gran Via, Rambla i avinguda de Barberà. Autor: Jordi M.

El PP denuncia el “fracàs” del Projecte Gran Via – Ripoll

La pacificació de la Gran Via de Sabadell ha estat objecte de crítica per part del Partit Popular. Denuncien la situació de col·lapse i congestió que els vehicles pateixen a la via que connecta Sabadell amb els municipis més propers. “Fins que no estigui la Ronda Nord construïda, el col·lapse es mantindrà diàriament”, anuncien des del partit.

Afegeixen que la instal·lació de semàfors i passos de vianants en superfície emmarcats en el projecte han estat la causant d’aquests prejudicis als ciutadans. Cal recordar que aquest projecte ha estat una de les claus de l’acord de mandat PSC-Junts. Segons el punt de vista dels populars, els resultats estan sent un fracàs i s’estan destinant molts diners per aconseguir l’efecte contrari: més tensió, col·lapse i augmentar la contaminació per l’alt volum de circulació.

El PP considera que fins que no es construeixi la Ronda Nord i l’enllaci amb la C-58 direcció Castellar no es podrà descongestionar la via i qualifiquen de desastre la pacificació, quan no hi ha via alternativa. Demanen explicacions al regidor de Junts Lluis Matas com a responsable del projecte i què proposa per solucionar aquesta problemàtica.

Foto portada: encreuament entre la Gran Via, la Rambla i l’avinguda de Barberà. Autor: Jordi M.

Comments are closed.