Foto portada: la presidenta del PP de Sabadell, Cuca Santos, i el president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, al centre cívic de Can Llong. Autor: J.d.A.

El PP proposa construir una residència per a les dones víctimes de violència

El Partit Popular de Sabadell inclourà al seu programa electoral la creació d’una residència per allotjar i atendre temporalment a les víctimes de violència i tràfic de persones. La candidata popular a l’alcaldia, Cuca Santos, ha exposat aquesta proposta amb motiu del 8-M. Segons detalla Santos, el futur centre hauria de ser atés per un equip de psicòlogues, treballadores socials i educadores.

El partit conservador ha explicat que l’objectiu d’aquesta mesura és “proporcionar un tractament professional integral, promovent la seva autonomia personal i facilitant els mitjans adequats que permetin a les dones refer la seva seva vida”.

Serveis de diferents àmbits

Santos ha detallat que aquest nou equipament prestaria serveis d’allotjament, protecció, manutenció i atenció psicològica. A més, es facilitaria un servei d’orientació laboral i s’atendria a les necessitats socials, educatives i de salud de les víctimes i dels seus fills.

Per altra banda, l’alcaldable popular també ha declarat que la temporalitat aproximada de l’estança seria de sis mesos, tot i que podrien ser prorrogats segons la situació de les dones acollides. “Creiem que aquesta mesura ve a solucionar de forma directa els problemes d’aquestes dones, destinant els recursos de manera finalista i efectiva”, argumenta Santos.

Foto portada: la presidenta del PP de Sabadell, Cuca Santos, i el president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, en una foto d’arxiu. Autor: J.d.A.

Comments are closed.