El PP vol que Sabadell sigui “líder” en FP, amb cursos a la caserna i el castell de Can Feu

El Partit Popular, ara mateix sense representació a l’Ajuntament, vol convertir Sabadell en la capital catalana de la Formació Professional. A tal efecte volen reconvertir diversos equipaments públics en aules formatives. Asseguren que la caserna de la Guàrdia Civil i el castell de Can Feu haurien de passar per aquí per donar sortida als joves.

Sense ser la candidata oficial però sabent que ho serà, la popular Cuca Santos va desgranant mica en mica les seves prioritats polítiques. Va explicant els punts bàsics amb els que vol recuperar la presència del Partit Popular a l’Ajuntament, que van perdre l’any 2019 per primer cop en tres dècades.

——-PUBLICITAT——-

——-PUBLICITAT——-

Assegura que Sabadell ha de ser “líder” en Formació Professional. En aquest sentit, la principal proposta que duran al seu programa és convertir la caserna de la Guàrdia Civil, de titularitat municipal però amb la possessió encara en mans del ministeri de l’Interior, en un centre de Formació Professional, tant per a joves com per a persones més grans de 45 anys. “Un col·lectiu que té molt complicada la reincorporació al món laboral”, apunta Santos. L’aposta passa també per donar sortida als antics pisos dels guàrdies civils com a pisos compartits per estudiants amb un lloguer assequible.

“Volem que Sabadell sigui una ciutat atractiva pels joves, facilitant que tinguin unes instal·lacions decents on estudiar”, apunta Santos. “Portaria molta inversió, ja que atrauríem a molts joves que s’haurien d’allotjar a Sabadell i fer-hi vida”.

El PP vol portar la FP a un altre espai, en aquest cas ja plenament municpial però sense ús a curt termini: el castell de Can Feu, que podria funcionar com una extensió del Vapor Llonch. Els conservadors tampoc es tanquen a l’entrada d’operadors privats (com gremis o empreses) per invertir en el projecte formatiu.

FES-TE SUBSCRIPTOR A PREU BLACK FRIDAY FINS EL 27/11!

Si t’agrada iSabadell, ajuda’ns a créixer i fes-te SUBSCRIPTOR. A més, tindràs avantatges exclusius.

Consulta AQUÍ els avantatges i FES-TE SUBSCRIPTOR ARA, AQUÍ.

Foto portada: exterior de la caserna de la Guàrdia Civil, des del carrer de Vilarrubias. Autor: David B.

Comments are closed.