Foto portada: l'alcaldessa Marta Farrés i la tinenta d'alcaldessa Montse González, el passat divendres a la fira Sakura Matsuri. Autor: David Jiménez.

Farrés (PSC) celebra l’anunci de Sánchez sobre els pisos de la SAREB

El PSC de Sabadell aplaudeix la decisió anunciada pel govern espanyol de mobilitzar 50.000 habitatges de la Sareb per destinar-los a “lloguer a preu assequible”. A Sabadell la Sareb té 393 habitatges i 33 solars, segons dades de la seva pàgina web. “Alguns d’aquests solars també podran ser utilitzats per construir-hi més habitatge públic”, ha apuntat la secció local del partit.

Els Socialistes de Sabadell han vist amb bons ulls l’anunci del govern central de posar en marxa un pla per a mobilitzar 50.000 habitatges de la Sareb a tota Espanya i destinar-los a lloguer assequible. Es tracta d’una mesura que ha comunicat Pedro Sánchez aquest cap de setmana i que s’ha d’aprovar al consell de ministres. L’anunci ha rebut també crítiques per part dels representants d’altres partits, tant per l’abast de la mesura com pel moment escollit per comunicar-la, a menys de dos mesos per les eleccions.

El PSC defensa l’impacte a Sabadell

Segons expliquen des de la secció sabadellenca, la ciutat es veurà beneficiada. Des del partit calculen que hi hauria més de 100 pisos a Sabadell pendents de subhasta que se sumarien als gairebé 400 habitatges que ja indica que té la Sareb al seu portal. Serien pisos susceptibles de passar per l’acord anunciat per Sánchez a València.

“A Sabadell portem ja 4 anys treballant intensament per donar resposta a la necessitat d’habitatge, ha estat una de les nostres obsessions i gràcies a això hem aconseguit donar un impuls a la construcció d’habitatge”, ha afirmat l’alcaldessa Marta Farrés.

En aquest sentit, Farrés ha recordat les accions del seu govern en matèria d’habitatge. “La nostra resposta a la necessitat de pisos és reforçar les polítiques d’habitatge. “Hem destinat 9 milions d’euros a comprar o rehabilitar habitatges, a més d’iniciar la construcció de dos blocs de pisos de lloguer, els primers pisos públics que es construeixen en la ciutat després de 10 anys sense fer-ne cap”, insisteix.

Foto portada: l’alcaldessa Marta Farrés i la tinenta d’alcaldessa Montse González, el passat divendres a la fira Sakura Matsuri. Autor: David Jiménez.

Comments are closed.